3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt"

MĀRTIŅŠ SIRMAIS

ARTŪRS TRINKUNS

ĒRIKS DREIBANTS

Man ļoti patīk ēst, pat daudzreiz labāk kā     gatavot. To gan nevaru apgalvot, jo varbūt     tieši šajā momentā gatavoju un tad man tas   patīk labāk kā ēst. Vēl man patīk runāt par     ēdienu un stāstīt ēdājiem, kāpēc gatavoju to   un to un, ka tas ir tas ko tu ēd un, ka ir vēl    iespējams šāds un tāds iznākums. Jaunais šefpavārs Artūrs Trinkuns ir tikai 26 gadus vecs un visu savu apzināto mūžu pavadījis virtuvēs. Sācis karjeru kā trauku mazgātājs, lēnām un prātīgi izaugot līdz šefpavāra pozīcijai.
Viņš ir jauns, entuziastisks un ļoti daudzsološs. Pašlaik Artūrs atbild par produktu selekciju, sadarbību ar zemniekiem un uzrauga virtuvi ikdienā.
Kulinārija = bioloģija, māksla, ģeogrāfija, vēsture, ķīmija, politika, mode…
 Es mēģinu visu šo pasauli uzlikt uz šķīvja,   bet tā, lai dominē produkta dabīgā garša.
 Nostājies pie plīts, es kļūstu egoists, es  gatavoju sev, jo, ja ēdiens patiks man, tad  viesis būs gandarīts.




3 pavāru restorāns „Tam labam būs augt” ir atklātās virtuves tipa restorāns, kuru iemīļojuši gan rīdzinieki, gan pilsētas viesi. 2011. gada septembrī to dibināja divi Latvijā pazīstami pavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants.

Restorāns ir strauji ieguvis popularitāti un vietu izcilāko Latvijas restorānu vidū. Par to liecina iegūtā godalga, 3. vieta Ekselences  top 30 labākie restorāni Latvijā 2013 un 2014 gadā.

Neskatoties uz panākumiem, restorāns ir pieejams, draudzīgs un atvērts visiem.

«Mēs mīlam klientus un sniegsim teicamu servisu vissarežģītākajās situācijās. Paēdināsim un apkalposim arī Jūsu klientus, lai kādas nebūtu viņu vēlmes un iegribas»